Glassatelier Hebing Efteland's

014 HotPot Norge Glassatelier Hebing Efteland by

Microwave HotPot

Det var ikke så lenge siden at man trengte å investere i dyr smelte ovner for å lage egne glass smykker.

Dette er ikke tilfellet lenger. Med HotPot fyrer du smykkene rett i mikrobølgeovnen, en genial måte for deg som ønsker å prøve deg fram.

 

Laget av bioløselig fiber, noe som er ultra lett og ufarlig. Lokket har et spesiell sort belegg på innsiden som gjør det mulig å oppnå svært høye temperaturer inne i potten slik at glasset smeltes i løpet av noen få minutter.

 

Fordelen med HotPot er kortere fyringstid, minimal utlegg, lite plass bruk og veldig enkel å komme i gang.

 

Som hovedforhandler av HotPot Microwave fusing ovn i norge tilbyr vi HotPot Startpakken som inneholder alt som trengs for å komme i gang.

 

 

Hvordan brukes HotPot?

 

 

 

 

 

 

         Skjære                         Stabler                        Plassere i mikro            Kontroller                      Fullført      

 

 

1.  Skjære glass til ønsket størrelse.

2.  Komponerer smykken ved å stable sammen flere typer glass for en interessant effekt

3.  Plassere HotPotten inn i mikroen og trykk start!

4.  Et minutt før slutt tiden, sjekk for å se hvor langt fusingen har kommet. Justere tiden gjerne opp eller ned etter ønsker.

5.  Når du er fornøyd med resultat er det fullført.

 

Med max. 8 min fyringstid er denne geniale fusingovn både økonomisk i bruk pluss ser du resultat av ditt arbeid innen 2 timer isteden for en dag.

     

Les mer på

 

 

Hvor kan jeg kjøpe HotPot?

 

Webutikken her, vår HotPot Shop på Facebook eller i butikken på Mellomstraen 4, Stavanger (kart).

 

 

Hva med å melde deg på kurs?

composite (2000x314)

Velkommen til HotPot glassfusing

Fusing av glass-smykker er begrepet som beskriver sammensmelting av glass for å lage glass smykker. Dette har blitt enormt populært i det siste og har virkelig blitt den nye store folkehobbyen.

 

Hva er det som gjør den så fasinerende?

Dikroitisk glass som finnes mange typer farger og mønster, skifter i alle regnbuens fargenyanser etter hvor mye lys som slippes inn. Alt som trenges er å skjære i ønskede fasonger og smelter sammen til unike smykker.

 

Fremstillingen av dikroitisk glass

Er en komplisert prosess der en "fargefilm" bestående av sammenblandede farger blir påført en glassplate i et vakuumkammer. Resultatet blir svært skarpe, klare farger som ser ut som de er malt med naturlig lys! Dikroitisk glass er et flott, førsteklasses materiale til bruk ved fusing av glasssmykker.

composite 3 HotPots bruksanvisning