Glassatelier Hebing Efteland's

014 HotPot Norge Glassatelier Hebing Efteland by

 

 

Lag ditt eget unike glass smykker

 

Et morsomt 3 timers kurs som vil føre deg inn fusing (sammensmelting av glass) på en veldig kostnadseffektiv måte. Ingen behov for en fusing ovn, det er kun en liten HotPot som trengs og en vanlig mikrobølgeovn.

 

Her vil du lære hvordan å skjære glass, komponere ditt eget smykke og "fyre" den i ditt eget HotPot ovn. Samtidig velge et anheng og kjede som du liker.  

 

Inkludert i kursprisen er din egen HotBox startpakke som består av en HotPot ovn, assortert pakke med dikroitiske glass på svart base, et glassskjærer, 2 glassplater (svart og klar), 10 stykker fusingpapir, 10 stykker bioløselig fiberpapir, fusing rep, millefiore, beskyttelseshansker og bruksanvisning på norsk. Alt dette er ditt å ta hjem med deg etter kurset.

 

Pris :  kr 1800,-  inkluderer HotBox startpakken verdt kr. 1300, så mye te og kaffe du ønsker. (Om du vil prøvesmak HotPot fusing uten å kjøpe HotBox fusing startpakken så er kurspris: kr. 500,-)

 

Kurstid : kl. 11.00 - 14.00 (se kalender til venstre)

 

 

Hva skal jeg ha med meg?

Bare deg selv og litt entusiasme, vi forsyne all materialer. Kom med solide sko med ingen åpne tær, gamle klær (gjerne lang ermet) da vi jobber med glass. Vi vil gjør resten.

 

 

Påmelding:

Enten via booking til venstre eller send oss en epost.

HotPot Kurs

Kurslokale:

Vi holder til trivelig lokale på Mellomstraen 4 i Gamle Stavanger.

 

Å komme hit til fots: 

Fra Norske Hermetikk Museum på Øvre Strandgate, sving til venstre på Bergsmauet, og til venstre igjen for Mellomstraen.

 

Nærmeste parkeringsanlegg: 

Ved Strandkaien, Stavanger Konserthus og Stavanger Postkontor.

Mellomstraen 4 - summer (1280x1119)